Личен блог на Георги Христов

Интерфейс към терзанията на един гийк

Спам от Англия!

От: д-р Майкъл Джонсън
Тел: +44-704-574-8727

Аз съм д-р Майкъл Джонсън от Harlesden, северозападната част на Лондон, тук в Англия. Аз работя за NatWest банка Corporation Лондон, аз ви пише от моя кабинет, че ще бъде от огромна полза и за двама ни. В моя отдел, която е асистент-мениджър (Велика Лондон Регионална служба), открих една изоставена сумата от 12,5 милиона щатски долара САЩ долари (дванадесет милиона петстотин хиляди долари САЩ) в предвид, че принадлежи към някой от нашите чуждестранни клиенти Късна г-н Томпсън Морисън американски гражданин, който за съжаление загуби живота си в самолетна катастрофа на Аляска, която Airlines полет 261 разби на 31 януари 2000, включително жена си и само дъщеря.

Изборът на контакт ти се предизвиква от географския характер на мястото, където живеете, особено поради чувствителността на сделката. И поверителността тук. Сега нашата банка е чакам някой от роднините да дойдат-нагоре за вземането, но никой не е направил това. Аз лично не са приети в намирането на роднините за 2 години сега, искам вашето съгласие да ви представя като най-близките роднини / Уил Бенефициент на починалия, така че приходите от тази сметка на стойност 12,5 милиона долара може да се обърне към вас.

Това ще бъдат изплатени или споделя в тези проценти, 60% за мен и 40% за вас. Имам осигурени всички необходими правни документи, които могат да бъдат използвани за резервно копие на това твърдение, които правим. Всичко, което е нужно е да попълните имената на документите и легализирането му в съда, за да ви докаже като законните бенефициента. Всичко, което изисква сега е вашият честен сътрудничество, поверителност и доверие да се даде възможност видим тази сделка чрез. Аз ви гарантира, че това ще бъде изпълнена по правен режим, че
ще ви предпази от всяко нарушение на закона.

Моля, ми предостави следната: тъй като имаме 5 дни да го стартирате чрез. Това е много, много СПЕШЕН МОЛЯ.

1. Пълно име
2. Вашият телефонен номер
3. Вашият Адрес за контакти.
4. Занимание
Като отиде през методическо търсене, реших да се свържем с вас с надеждата, че ще намерите това предложение интересно. Моля за Вашето потвърждение на това съобщение и показва интереса си ще ви предоставят повече информация. Нека се стремим да знам вашето решение, а не да ме чака.

С уважение,
Д-р Майкъл Джонсън
Тел: +44-704-574-8727

Публикувано на | September 21, 2009 | 4 Коментара

Мнения и коментари

  • Добавете ме в Google+

  • Последни публикации

  • Последни коментари